Společnost Square Enix na Tokyo Game Show 2020 Online přiblížila NieR Replicant ver.1.22474487139. Jde o moderní předělávku hry, která vyšla v Japonsku v roce 2010. Jedná se o prequel k NieR: Automata a vyjde 23. 4. příštího roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

V NieR Replicant ver.1.22474487139 budou hráči konfrontováni temným apokalyptickým světem, kde se připojí k bratrovi, který má důležitý úkol: vyléčit sestru ze smrtelné nemoci - úkol, který hráče znovu přiměje zpochybňovat vše.

V traileru uvidí fanoušci pohled na známá místa, poslechnou si nový soundtrack od renomovaného skladatele Keiichi Okabe (série NieR, TEKKEN, Drakengard 3) a obdivovat mohou nové vizuální prvky a nově ilustrované postavy NieR: Automata od Akihiko Yoshida z CyDesignation (Final Fantasy XIV, Bravely Default).

Více toho ukazují gameplay záběry:

Pokud vás hra zaujala, můžete si předobjednat White Snow Edition v obchodě Square Enix. Ta obsahuje sběratelskou krabičku Lunar Tear, oficiální kovový steelbook s uměleckými díly ilustrátora Koda Kazuma, sadu odznaků, soundtrack na dvou discích a sadu skript tvořící sedm knih včetně mluveného obsahu, scénáře hry a další - vše pro tuto edici je baleno ve speciálním pevném pouzdře od návrháře Akihiko Yoshida.