Nedávno se pochlubil prezident společnosti Gearbox, Randy Pitchford, s tím, že ještě před vydáním samotných filmů Pána prstenů už předložil tři koncepty, jak by budoucí hra mohla vypadat. Bohužel k jeho smůle byly všechny předložené verze zamítnuty. Proto s obrovskou radostí oznamuje příchod fantasy hry v podobě Tiny Tina's Wonderlands.

Přečtěte si také: Tiny Tina's Wonderlands: Spin-off Borderlands s draky

Jeho původní nápady na hry ze světa Pána prstenů přišly už v roce 1999, ale ani jeden nebyl dostatečně dobrý na to, aby byl vývojářsky ztvárněn a dostal se k fanouškům. Místo toho ovšem přišel s konceptem na Tiny Tina's Wonderlands. Jedná se o first-person akční RPG fantasy hru, kdy se příběh točí kolem tajemného záporáka Dragon Lorda. Tento počin je tak Pitchfordův vytoužený sen, který se podívá na světlo světa po více než dvaceti letech.  

V nedávných tweetech se prezident nijak neostýchal a veřejně poděkoval týmu Gearbox a vydavateli 2K Games za tvrdou práci a samozřejmě podporu, kterou mu poskytovali na cestě za splněním snu. 

 „Jsem vděčný lidem ze společnosti Gearbox, kteří připravili půdu pro tuto příležitost ve světě Borderlands, neuvěřitelnému vedení a vývojářskému týmu, který hru vytváří, úžasným hercům, kteří propůjčili svůj talent k jejímu oživení, za partnerství a podporu společnosti 2K Games,“ řekl v jednom z tweetů.

Tiny Tina's Wonderlands se vydá na PC a konzole na počátku roku 2022 a krom Ashly Burch, která propůjčí svůj hlas Tiny Tině, uslyšíme i Andyho Samberga, Wandu SykesWilla Arnetta.