Netflix chystá pro rok 2019, či až 2020 nový seriál s názvem The Witcher, který je inspirován knižní sérií Zaklínač, v originále Wiedźmin, od Andrzeje Sapkowskiho a stejnojmennou herní sérií. Lauren S. Hissrich, showrunner celého projektu, se nyní vyjádřila k tomu, pro koho je tato série vhodná.

Toto přidala tento víkend na její Twitter účet:

Každému, kdo alespoň trochu zná svět zaklínače, musí být jasné, že život v jejich světě není ani trochu lehký a nijak zvlášť krásný. Dalo se tedy očekávat, že seriál nebude pro děti, pokud nechtějí, aby schytali kritiku za zkreslování prostředí. Nicméně podle reakce Hissrichové se nejspíš bude jednat hned o několik činitelů, které budou pro sérii znamenat, že bude muset vyjít pod M-Ratingem. Pravděpodobně se dočkáme spousty nadávek, krve, brutality a dost možná i nějakých erotických scén. Přece jen je Geralt v knihách a hrách svůdníkem hned několika čarodějek. Bůh ví, jak se vše bude odehrávat tady.

Těšíte se na netflixové ztvárnění Witcher universa? Určitě se podívejte na naše další články o epizodách, průběhu produkce, o roli Geralta s Triss a rolích Ciri a Yennefer.