Z připravovaného seriálu The Witcher unikla už spousta fotek a informací. Většina z nich schytala kritiku převážně od hráčů herní série Zaklínač i přes fakt, že seriál je inspirován knižní předlohou. Nicméně asi největší kritika byla směřována k nilfgaardskému brnění, které nevypadalo dobře, a v tomto ohledu bylo jedno, že se nejedná o inspiraci z herní série.

Avšak jednalo se pouze o neoficiální úniky. Byly zde spekulace, že záběry a fotky ještě projdou postprodukcí a podobně. Nyní nám Netflix konečně představuje oficiální fotky a to, jak by měly postavy v seriálu vypadat. Představení jsme se dočkali na akci Comic-Con 2019 v San Diegu, kde Netflix odhalil první pohled na postavy v hlavních rolí.

Pokud nyní budeme brát ohled na to, že se jedná o knižní inspiraci, tak Henry Cavill jako Geralt nevypadá vůbec špatně. Kromě Geralta Netflix představil také Anya Chalotra jako Yennefer a Freya Allan jako Ciri. Obě herečky jsou nováčci v herectví, avšak v příběhu hrají důležitou roli. Tak uvidíme.

Netflix také představil oficiální slogan: Nejhorší monstra jsou ta, která stvoříme. Tak po oficiálním odhalení přímo od Netflixu už seriálový Zaklínač nevypadá tak špatně, co myslíte?