Quick Resume patří k unikátním funkcím konzolí Xbox Series S a X. Umožňuje rychlé přepínání mezi vícero hrami. Po návratu do menu se hra nevypne, ale pozastaví a když ji později opět spustíte, můžete se vrhnout přímo do akce a neplýtvat časem při načítání a sledování úvodních animací. Funguje to dokonce i v případě, že konzoli vypnete.

Vychytávka, na kterou si člověk rychle zvykne. U hry Halo Infinite byste se ale měli této praktiky vyvarovat. Může se totiž stát, že přijdete o skiny, které jste získali během kampaně. Virtuální kosmetické doplňky jsou ukryty ve skříňkách, na které narazíte v průběhu singleplayerových misí. Jsou ale určeny k úpravě postavy pro multiplayer. 

Hrajete-li offline nebo jste použili během kampaně Quick Resume, skiny v multiplayerovém editoru postavy nemusí vůbec objevit. O chybě se píše v sekci „známé potíže“ v rámci poznámek k vydání kampaně. Upozornění zveřejnil na svém Twitteru také hlavní komunitní manažer z 343 Industries. A jak Quick Resume deaktivovat? Je to snadné: stačí, když při návratu do hlavní nabídky označíte Halo Infinite, stisknete na ovladači tlačítko pro menu a zvolíte možnost vypnout hru. 

Pokud už jste o nějaké skiny přišli, tak nezoufejte. Vývojáři pracují nejen na opravě bugu, ale také na navrácení zmizelých doplňků. Zatím ale nespecifikovali, kdy patch vydají.