Dnes v deset hodin večer měla proběhnout prezentace PlayStation 5 her od Sony. Japonská společnost kvůli nepokojům v USA ale celou akci odložila (stejně jako ostatní) a zatím neprozradila nové datum. V současné době nevíme, co přesně uvidíme, ale několik zdrojů se shodlo, že Sony chystá oznámit remasterovaný Bloodborne pro PlayStation 5 a dojít má i na dlouho spekulovanou PC verzi.

Hardcore akční RPG titul Bloodborne od japonského studia FromSoftware vyšel v roce 2015 na PlayStation 4 a stal se velmi oblíbenou hrou, která přináší těžké souboje s nepřáteli ve stylu série Dark Souls.

Nyní o PC a PS5 verzích Bloodborne mluví hned tři zdroje: Sloth Mom, známý Wario64 a Imran Khan, bývalý redaktor Game Informeru. Poslední jmenovaný se sice nevyjádřil přímo ke spekulacím, ale napsal, že fanoušci FromSoftware budou mít v příštích dvou letech pravděpodobně spoustu důvodů, aby byli šťastní. Sloth Mom zase píše o tom, že tuto informaci má od několika důvěryhodných zdrojů, které jí měly prozradit, že Bloodborne míří na PC a PS5.