Nejnovější a zároveň zatím největší update pro No Man’s Sky má už datum vydání. To připadá konkrétně na 14. srpna a nese název "Beyond". Není to však jen tak ledajaký update. Vlastně to mají být původně 3 velké updaty v jednom. 

Dočkáme se totiž multiplayeru údajně až pro 32 hráčů, což je velký posun od aktuálního lobby systému pouze pro 4 hráče. Hráči se budou moci setkávat v Nexusu, který reprezentuje klasickou obchodní stanici, kterou můžete najít v každém solárním systému, akorát mnohem větší. Nexus se bude dát vyvolat kdekoliv budete chtít a hráči se v něm budou moci setkávat a plánovat mise. Zároveň prý budeme moci přetvářet celé planety do sociálních míst plných her a zábavy. Součástí updatu budou také nové možnosti interakce se zvířaty. Budete je moci ochočit, jezdit na nich… nebo je sníst. Což znamená, že nově bude ve hře i jídlo.

Do hry má být přidána i podpora VR a to ne v nějaké omezené formě. Dostupná vám bude celá hra, se vším všudy. Kokpit lodě, těžení surovin na zemi a více. Budete zároveň moci hrát online a to i s hráči co VR nevlastní. 

To nejlepší na tom však je, že vše bude bez mikrotransakcí  a pro stávající hráče dokonce zdarma. Hello Games sice při vydání zradilo mnoho fanoušků hry ale vzhledem k faktu, že je hra updatována zcela zdarma i 3 roky poté, je nutno říci, že si u mnoha hráčů vysloužilo druhou šanci. Už nyní hra nabízí více, než slíbila a dokonce je nadále vylepšována.

Jaký je váš názor na No Man’s Sky po 3 letech. Hodláte hře dát druhou šanci nebo ji dokonce hrajete nyní?