Srpen je měsícem oslav ve World of Tanks. Známá bezplatná hra s tanky je tu s námi už deset let. Vývojáři si při této příležitosti připravili největší aktualizace od uvedení verze 1.0 z roku 2018. Největší část updatu tvoří nový systém vybavení a potěší 6 nových polských středních tanků.

Přečtěte si také: Ve World of Warships vypukne lov na Piñaty

Wargaming přehodnotil svou vizi pro fungování vybavení a aktualizoval ho s cílem zajistit, aby bylo zajímavější, a přesto jednodušší a atraktivnější. Má jít o zásadní změny a revize. Tvůrci zavedli nové typy vybavení a kategorie pro sloty. Dále mění počet dostupných slotů, sjednocují stávající vybavení a mnoho dalšího.

K zapojení do hry je připraveno sedm hrozivých polských středních strojů – šest vyzkoumatelných tanků a jedno prémiové vozidlo VIII. úrovně. Tito všestranní okřídlení husaři jsou určeni pro boje na krátkou až střední vzdálenost a chlubí se dobrými úhly sklápění děla a vysokou pohyblivostí. Korunním klenotem této nové střední linie je CS-63, vozidlo X. úrovně, které má motor s plynovou turbínou. Díky této jedinečné mechanice se tento polský dravec nejvyšší úrovně může pyšnit dvěma odlišnými režimy rychlosti — běžným a rychlým.

Potěší rovněž návrat mapy Perlová řeka. Ta byla z World of Tanks odebrána v roce 2015 a nyní se vrací do náhodných bitev. Tato malebná letní lokace o rozměrech 1 000 x 1 000 metrů byla inspirována nádhernou scenérií okresu Jang-šuo v jižní Číně a dalšími regiony. Přepracovaná verze mapy Perlová řeka nabízí širokou škálu jedinečných prostředí a rozmanitou a vzrušující hratelnost pro různé třídy vozidel.

Když už jsme u Wargamingu, tak se sluší připomenout oznámení nevšední novinky pro World of Warships. Do bezplatných námořních bitev se zapojí Transformeři. Hrdinští Autoboti a zlovolní Deceptikoni budou na omezenou dobu představeni jakožto vzhledy pro lodě a velitele ve velmi očekávané aktualizaci, která je naplánována na letošní září.

Zpočátku budou vydány čtyři kultovní postavy z Transformerů v podobě jedinečných vzhledů pro lodě a velitele, navíc s rozpoznatelnými frázemi a dabingem. Optimus Prime a Bumblebee připraví půdu pro hrdinné Autoboty, zatímco Megatron a Rumble budou k mání jako jejich věční nepřátelé protivníci — Deceptikoni.

Spolupráce s Transformers přinese také spoustu nového obsahu, a to včetně speciálních kontejnerů Transformers, souvisejících herních bojových misí, spotřebních kamufláží, pamětních vlajek, nášivek a dalších věcí.

Více informací se máme dozvědět později.