Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Největší akce na PlayStation Plus pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 5 je tady. Pouze v následujících pár dnech máte možnost koupit roční PS Plus se slevou 33 procent a získat všechny výhody předplatného za nižší cenu na 12 měsíců. O jaké výhody jde? Kromě hraní multiplayeru jsou to především dvě až tři hry zdarma každý měsíc, exkluzivní členské slevy a cloudové úložiště o kapacitě 100 GB.

Pokud jste navíc majitelé PS5, otevře se vám kolekce dvaceti nejlepších her z éry PS4, včetně posledního God of War, nervy drásajícího The Last of Us Remastered, dobrodružného Uncharted 4: A Thief's End, akční plošinovky Ratchet & Clank, detektivního Detroit: Become Human, jiné zombie apokalypsy v Days Gone, těžkého Bloodborne nebo Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Na PS5 se navíc díky PS Plus můžete spolehnout na odbornou pomoc v řadě podporovaných her. Stačí stisknout tlačítko PS a mezi kartami aktivity se zobrazí nápověda, kde se dozvíte, jak se dostat z úzkých, jak najít skrytý artefakt nebo jak konečně porazit bosse, který vás zdržuje od dalšího postupu. Už dost dlouhé vyhledávání videí na YouTube!

Roční PlayStation Plus si na Herni-kupony.cz můžete koupit bez platební karty. Zaplatit můžete přes mobilní telefon, online převodem, běžným převodem i hotově na terminálech Sazky. Vybrat si pak můžete doručení digitálně e-mailem, dárkový poukaz na e-mail a fyzický dárkový poukaz. Roční PS Plus za zvýhodněnou cenu tak nemusí být dárek pouze pro vás, ale také pro nějakého pařmena ve vašem blízkém okolí.

Proč si vybrat Herni-kupony.cz? Jedná se o největšího oficiálního prodejce, který nabízí pouze legální kupony do her a herní výhody. Vybrat si můžete z mnoha platebních metod včetně mobilního telefonu. Herní výhody získáte u většiny plateb ihned a spolehnout se můžete na odbornou pomoc po e-mailu i telefonu v českém jazyce.

Nebo zkuste štěstí a zasoutěžte si o tři roční PS Plus.