Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Konzole a handheldy od Nintenda jsou od nepaměti považovány za nejlepší volbu pro děti a rodiny. Vždyť kdo by neznal roztomilého instalatéra Maria s červenou čepicí. Stejný kurz drží společnost i u konzole Nintendo Switch, která nabízí fůru her, u nichž se společně zabaví menší i větší hráči a hráčky.

Vedle rozhodně nešlápnete, když vyberete motokárové závody Mario Kart 8: Deluxe, stejně tak cestování napříč masivními 3D světy v Super Mario Odyssey nebo poutavou výpravu s nebojácným Linkem za záchranou království v The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Určitě jste slyšeli také o Animal Crossing: New Horizons s relaxováním na opuštěném ostrově nebo o nenásilné akci Splatoon 2.

Na Switchi se neztratí ani příznivci Pokémonů a na své si přijdou i fanoušci sportovních a logických her.

Co vám ale možná uniklo, tak je novinka DC Super Hero Girls: Teen Power. V té se zapojíte do boje jako Wonder Woman, Supergirl a Batgirl z animovaného seriálu DC Super Hero Girls a zachráníte Metropolis před známými padouchy z DC univerza!

Každá hrdinka může v bitvě využít rozdílné schopnosti: Wonder Woman mé své Lasso of Truth a Flying Shield, Supergirl zase Heat Vision a Super-Breath a Batgirl má v zásobě gadgety Batarang a Bat-Hook. Ve chvíli, kdy nebudete potírat místní zločin, musíte zvládnout zkoordinovat život hrdinky a život teenegerky.

Nezapomeňte navštívit ty nejvíc pohodová místa z původního seriálu jako je Metropolis High School a Sweet Justice. Odtud se budou pořizovat perfektní momentky na sociální síť Superstapost. Mějte se však na pozoru, hlídat si svou vlastní tajnou identitu je důležité. Zvláště, když se dostanete do křížku se známý padouchy – Harley Quinn, Catwoman a Star Sapphire.

Jaká je vaše nejoblíbenější hra na Nintendu Switch?