Letošní rok byl pro mnohé hráče zklamáním, nová generace konzolí se teprve rozehřívá a situace způsobená pandemií koronaviru a nutností pracovat z domu zapříčinila odklady nejednoho očekávaného titulu. Do toho se na pulty obchodů a do digitálních vitrín dostaly méně zdařilé kousky, kterým by prospělo ještě minimálně několik měsíců práce. Zkrátka bude lepší na uplynulých 12 měsíců rychle zapomenout a vyhlížet hry, které dorazí v nadcházejících měsících.

I přes značné zklamání se k nám ale dostalo několik povedených kousků. Popravdě jsme se v redakci nemohli pořádně rozhodnout, a tak jsme rozšířili náš systém anket a přinášíme vám možnost vybírat z většiny známých her roku 2021.

Než budete hlasovat, tak ještě jedna informace. V následujících dnech spustíme další ankety vztahující se ke hrám roku. Hlasovat budete moci například pro nejlepší exkluzivity jednotlivých platforem, největší překvapení nebo nejočekávanější titul roku 2022. Tak nás sledujte i přes vánoční svátky, protože INDIAN se rozhodně nezastaví a každý den u nás najdete něco nového.

*Pozor, hlasujete kliknutím na hru. Máte pouze jeden hlas.