Novináři Digital Foundry, kteří analyzují technické aspekty her, vybrali devět titulů letošního roku s nejkrásnější grafikou. Tentokrát jde o osobní názor jednotlivých členů redakce.

Ve výběru najdeme Cyberpunk 2077, který je na konzolích zklamáním, ale na počítačích jde o velmi pěkně zpracovanou hru po vizuální stránce. Dále tu máme PlayStation exkluzivity Spider-Man: Miles Morales, The Last of Us: Part II a Demon's Souls.

Přečtěte si také: Cyberpunk 2077 prodal 13 milionů kusů

Další členové redakce se rozhodli zvolit propracovaný Microsoft Flight Simulator, akci ve virtuální realitě Half-Life: Alyx, střílečku DOOM Eternal, krásně barevnou plošinovku Ori and the Will of the Wisps a Minecraft s RTX.

Zvláštní ocenění si od Digital Foundry odnášejí Dreams, Tear, Final Fantasy VII Remake, Call of Duty: Black Ops Cold War a Ghost of Tsushima.

Souhlasíte s osobním seznamem členů Digital Foundry?

A pokud už máte starší sestavu a pokukujete po nějakém dostupném upgradu pro váš počítač. Tak NVIDIA nedávno představila GeForce RTX 3060 Ti, ta po vzoru dražších grafik zvládne raytracing, tak DLSS (což například oceníte při hraní Cyberpunku). Výčet herních grafik RTX 3060 Ti najdete u našeho partnera.