Není lepší pocit, než vyzabíjet celou vesnici kultistů a poté je podpálit plamenometem... Co kdyby jste se o tyto zážitky z Far Cry 5 mohli stylově podělit se světem? Nová aktualizace vám toto umožní.

Velká část komunity se určitě shodne na tom, že krajina Montany, kterou vývojáři v této hře vytvořili, je naprosto úžasná. Co kdyby se dala vyfotit a samotné fotky ještě upravit? Od toho jsou právě výše zmíněné foto módy. Jak se povedl vývojářům z Ubisoftu v této hře?

V Title Update 8 se ho konečně dočkáme. Bude dostupný ve všech Solo herních režimech (hlavní kampaň, DLC hlavní kampaně a na Far Cry Arcade sólo mapách). Přístupný je pomocí obrazovky pozastavení ve hře.

Můžete změnit herní čas, zorné pole, přidat filtry jako na Instagramu, rámečky a loga přímo na obrázek. Samozřejmě můžete změnit i výraz v obličeji postav.

Jak se vám tato aktualizace líbí? Nebojte se s námi podělit o vaše výtvory dole v komentářích! Na foto módy jsme se zaměřili i v jednom z našich dílů INDIAN SHOWTIME, na který se můžete podívat zde. Seznam všech změn najdete v changelogu od Ubisoftu.