Vývojáři z Naughty Dog slaví první narozeniny The Last of Us: Part 2. K této příležitosti napsal viceprezident společnosti Neil Druckmann fanouškům na stránkách studia děkovný dopis.

Hlavní scenárista hry v něm děkuje všem příznivcům série a uvádí, že jejich podpora nadále pomáhá při vývoji několika nových projektů. „Hru jsme vydali uprostřed světové pandemie. [Bylo krásné sledovat všechny vaše fan arty nebo číst pozitivní reakce]. Tato podpora teď pohání další hry, na kterých momentálně pracujeme,“ napsal v dopise Druckmann. Poslední částí dopisu tak potvrdil svoje předchozí vyjádření, že studio pracuje na několika „cool věcech“.

Přečtěte si také: The Last of Us Part II remaster nepotřebuje, ale...

Mezi zmiňované projekty pravděpodobně patří také očekávaný multiplayer pro The Last of Us: Part 2, který by měl být plnohodnotným přídavkem pro hru. O něm se fanoušci dozvěděli z pracovních nabídek studia. „Náš programovací engine dokáže rychle a efektivně vytvořit nové mechaniky. Pokud z něj dokážete dostat maximum a máte chuť se přidat k inovativnímu multiplayerovému týmu, rádi bychom s vámi mluvili,“ zněla tehdy pracovní nabídka společnosti.

O dalších projektech, které Druckmann naznačuje, se však fanoušci mohou pouze dohadovat. Studio je zatím drží přísně pod pokličkou.

Kromě prvních narozenin druhého dílu The Last of Us nedávno oslavil osm let od vydání také první díl. Součástí spekulovaných projektů studia je právě i jeho remake, který by neměl zlepšit pouze grafiku, ale i většinu herních mechanik. Na jeho oficiální oznámení však fanoušci stále čekají.