Nový fanouškovský film Uncharted od režiséra Allana Ungara dokonale vystihl povahu Drakeovy osobnosti a byl schopný ji shrnout do 14minutového filmu. Hlavní roli si zahrál Nathan Fillion. Ten mj. hrál jako kapitán Malcom Raynolds v seriálu Firefly, filmu Serenity nebo i v Castle na zabití. S fanouškovskými výtvory má již nějakou zkušenost. Hrál totiž také jako Captain Hammer v Dr. Horrible's Sing-Along Blog anebo web-sérii Con Man, který byl silným odkazem na právě zrušený Firefly.

Film se opravdu podobá filmu. Ať se už jedná o akci nebo o chování jednotlivých postav. Nejdůležitější je to, že film vznikl jako sen, a ne jako velkofilm od Sony nebo Naughty Dog. Ungar i na Instagramu zmínil, že chtěl tento film udělat již od vzniku série Uncharted v roce 2007.

Film je skvěle zpracován na to, že ho dělali fanoušci. O fan filmech jsme se zmínili i u Papers Please, který byl stejně povedený a také stojí za zhlédnutí.

Uncharted je opravdu úžasná herní série a tento film se povedl. Pokud máte pár minut svého času, tak určitě doporučujeme se na něj podívat. Co si o fan filmech myslíte? Podělte se o svůj názor do komentářů!