Celý večer (v našem případě ráno) probíhala událost The Game Awards 2022 v příjemném duchu s minimálním množství potíži a byla naplněn příjemnými překvapeními. Až teda na jednu, která se udála na konci proslovu vítězů ceny Hra roku. Po ukončení řeči se objevil mezi týmem vývojářů titulu Elden Ring jeden vetřelec.

Tento narušitel se jen tak ledabyle zvednul společně s ostatními čtyřmi členy, kteří mířili na pódium pro vysněnou cenu, a prostě se k proslovu připojil. Během celé řeči nenápadně stál v pozadí a splynul s ostatními. Po celou dobu proslovu se ujišťoval, že všechny kamery, které míří na místo slávy, mají dostatek prostoru, aby zabraly jeho několik málo sekund slávy, které byly velmi rychle smeteny ze stolu.

Po ukončení proslovu měla následovat hudba, ale neznámá osoba se procpala až k mikrofonu a celé obecenstvo, včetně ochranky, zmátla svým výrokem: „Hej, teď já. Víte, opravdu rychle chci všem poděkovat a říct, že bych asi chtěl nominovat na tuto cenu svého reformovaného ortodoxního rabína Billa Clintona. Děkuji vám všem.“ Naštěstí reakce všech byly rychlé a pohotové a mladíka velmi rychle odklidili ze světla reflektorů.

Bez dalších okolků se pokračovalo v průběhu večera a následně po skončení celé akce dal na vědomí Geoff Keighley, že byl tento člověk zadržen. Jaké si z tohoto výstupu odnese následky sice netušíme, ale rozhodně si vysloužil 6 sekund absolutní neslávy a rovnou několik nových memů napříč Twitterem.