Několik nových obrázků, které ukazují naleštěné automobily, mají uklidnit hráče, kteří se těší na Test Drive Unlimited Solar Crow. O open-world závodech jsme slyšeli naposled v létě loňského roku. Teď na začátku března autoři z KT Racing slibují, že to mají v úmyslu napravit a v následujících měsících slibují:

  • Screenshoty a artworky
  • Podrobnosti o hře
  • Živé streamy s vývojáři
  • Informace o testování hry

ODMĚNA ZA VYDĚLÁNÍ PENĚZ

V Test Drive Unlimited Solar Crow budete moci kupovat ojeté a nové vozy. Jejich nakupování má být jedinečným zážitkem. Má být odměnou za vydělání dostatečného množství peněz.

„Jaký bude váš příští vůz? Měl by to být vůz, o kterém jste snili několik hodin hraní hry, vůz, který ukazuje váš styl, vůz, který odráží to, kdo jste, a vůz, který vám pomůže vyhrát další závody,“ uvádí tisková zpráva.

„Co může být více vzrušující než objíždět prodejce od prodejce, s penězi, které vám pálí díru do kapsy, vybírat a upravovat si svůj vůz? A pak je tu prohlídka všech modelů, testovací jízda, prohlížení jejich specifikací, a nakonec velké rozhodnutí. Pak už jen zbývá dát své nové hračce osobní ráz, včetně laku, interiéru, disků... vašeho vysněného vozu. Na závěr vám konečně předají klíčky a vy nyní můžete hrdě říct, že je vaše!“

VELKÝ VÝBĚR AUT

Na výběr budou americké, italské i německé vozy, včetně každodenních automobilů, super-aut, off-road nebo GT. Po celém ostrově Hongkong najdete 14 specializovaných prodejen, z nichž každá nabízí jiné značky. Speciální dealery mají značky Lamborghini a Ferrari. Dřívější tiskovka zmiňovala ještě vozy Porsche, Koenigsegg, Apollo, Dodge a Bugatti.

Součástí budou také servisy na opravu a vylepšování aut. Brzy se máme dozvědět více informací o vývoji, abychom se přesvědčili, že tvůrci respektuji DNA série Test Drive Unlimited.

Test Drive Unlimited Solar Crown má dle dřívějších informací vyjít v roce 2023 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Verze pro PS4 a Xbox One byly už dříve zrušeny.