Dnes se ještě dočtete o novém patchi pro Mortal Kombat 11, podíváte se na doktora Huskyho, dozvíte se, že o CSGO je nadále zájem nebo se zamyslíme nad spekulacemi o datu vydání Biomutanta.

- Counter-Strike: Global Offensive nadále přitahuje hráče. Včera (9. 2. 2020) bylo na Steamu zaznamenáno 19 107 803 aktivních uživatelů, z toho více než 6 milionů ve hrách. A právě 901 681 hráčů trávilo čas v CSGO, což je nový rekord. Předchozí rekord byl z léta 2012 - 854 801.

- Nový patch pro PC verze Mortal Kombat 11 přináší i beta verzi rozhraní DirectX 12. Hra by měla v DX12 pracovat s konstantní rychlostí 60 snímků za sekundu. Aktualizace se dále zaměřuje na optimalizaci hry.

- 17. 3. 2020 v krabičce pro PC, PlayStation 4 a Xbox One za 39,99 euro vyjde Remnant: From the Ashes. Akční survival od Gunfire Games ve fyzické podobě vydá THQ Nordic. Digitálně hra vyšla už loni.

- Japonské studio PlatinumGames zvažuje, že si samo vydá Bayonettu. Potřebovalo by k tomu ale finance, což by s největší pravděpodobnostní znamenalo další kampaň na Kickstarteru.

- Doktor Husky láká na konzolové verze Two Point Hospital. Hra vychází 25. 2. 2020 na PS4, Xbox One a Nintendo Switch.

- Po roční exkluzivitě bude Metro Exodus dostupné na Steamu (už v sobotu), ale na GOG se v nejbližší budoucnosti post-apokalyptická střílečka nechystá. Pravděpodobně je to z důvodu toho, že by hra vyšla bez protipirátské ochrany.

- Dying Light má na Steamu více než 100 tisíc recenzí. Techland poděkoval hráčům, že si našli čas, aby se podělili o svůj názor s vývojáři i ostatními hráči. Pokud hru vlastníte, můžete získat menší dárek. Na stránkách stačí zadat kód „100k“.

- Nezdá se, že by na tom bylo něco pravdy, ale obchod Instant Gaming slibuje akční adventuru Biomutant na 17. 3. 2020. Že by za dva měsíce hra vyšla, to se nám moc nezdá. Letos ji ale očekáváme.

- Rainbow Six Siege překonal hranici 55 milionů registrovaných hráčů, pochlubil se Ubisoftu při sdílení finanční zprávy za poslední čtvrtletí.

- O letošním Halo Infinite - vyjde koncem roku pro Xbox Series X, Xbox One a Windows 10 - jsme už delší dobu neslyšeli. Vývojáři ze studia 343 Industries o sobě dali vědět alespoň prostřednictvím Instagramu, kde zveřejnili záběry ze zákulisí. Konkrétně uvidíte, jak se nahrávali zvuky zbraní a střelby. Druhé video je z minulého měsíce a odhaluje nahrávání zvuků 1972 Chevy El Camino SS.