Společnost Activision zveřejnila první trailer lákající na režim Zombies v Call of Duty: Vanguard. Nacistické zombie doplní démonická stvoření, zatímco hráči budou při boji spoléhat na nové schopnosti založené na Dark Aetheru.

V traileru kromě klasické akce vidíme využití nových schopnosti. Mezi nimi je například kouzelná čepel, která kolem hrdiny vytvoří plamenný kruh, jenž usmaží každého mozkožrouta, a mrazivá síla, která dokáže zpomalit postup zombíků.

Kooperativní Zombies režim pro čtyři hráče pokračuje a prohlubuje příběh Dark Aetheru, který začal v Call of Duty: Black Ops Cold War. Nový typ zombie zážitku se odehrává za druhé světové války ve Stalingradu a zavede vás do nejtemnějších hlubin okultismu, kde se smrtelníci spojují s entitami Dark Aetheru, aby získali nezměrnou moc... ale za jakou cenu?

Speciální jednotky uvízly na zasněženém hřbitově ve Stalingradu, bez posil a komunikačních prostředků. V odchodu jim brání Kortifex, jedna z pěti entit Dark Aetheru, které jsou se smrtelníky spojeny nadpřirozenými artefakty. Ostatní čtyři entity se vzbouřily proti Kortifexovi.

Studio Treyarch při práci na Zombies režimu využívá novinky, které pro Call of Duty: Vanguard vytvořilo studio Sledgehammer Games.

Call of Duty: Vanguard vyjde 5. 11. letošního roku pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.