Společnost Cenega Czech dnes ve spolupráci s polským studiem CD Projekt RED uvedla na náš trh kompletní vydání povedeného akčního RPG titulu Zaklínač 3: Divoký hon ve verzi pro Nintendo Switch. Hra obsahuje české titulky a fanoušky potěší exkluzivním fyzickým obsahem. Pokud nemáte o fyzickou verzi zájem, prodává se Zaklínač 3 i na eShopu Nintenda.

Kromě základní hry získáte rozšíření Srdce z kamene a O víně a krvi, 16 menších dodatků do hry, tištěný Průvodce světem Zaklínače, tištěnou rozkládací mapu a dvě nálepky. Podívejte se na trailer výše, jenž dobrodružství Geralta z Rivie přivítal na Nintendu Switch.

„Zaklínač 3: Divoký hon je příběhové RPG zasazené do neuvěřitelně vizuálně strhujícího fantasy světa, kde učiníte mnoho důležitých rozhodnutí s významnými následky. Vstupte do role profesionálního lovce příšer jménem Geralt z Rivie, který dostane za úkol najít Dítě proroctví v obrovském otevřeném světě plném rozličných lokalit, jako je nespočet obchodních měst, pirátských ostrovů, nebezpečných horských průsmyků a dávno zapomenutých kobek a mnoho dalších,“ popisuje tisková zprávy od Cenegy hru.

Nintendo Switch verze Zaklínače 3 je pochopitelně v horší grafické kvalitě než na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. I přesto se dle ohlasů hraje skvěle a funguje i handheldový režim, kdy Switch nemáte připojený do doku a TV, případně máte Switch Lite. V handheldu běží hra v rozlišení 540p a při připojení do doku v takzvaném dynamickém rozlišení 720p, kdy je hra schopna v určitých situacích snížit rozlišení, aby netrpěla plynulost.

První recenze ze zahraničí jsou pozitivní, Metacritic uvádí 85 procent a 8,7/10 od hráčů. Novináři zmiňují, že se Switch verze nemůže rovnat verzím pro PC nebo konzole od Sony a Microsoftu, přesto je zážitek hrát Zaklínače 3 na Nintendu Switch. Zahrajete si taky?