Pro všechny, kdo se rádi oddávají mírumilovnému odstřelování nic netušících protivníků, připravila společnost Comgad dvě speciální edice odstřelovací akce Sniper Ghost Warrior Contracts pro počítače.

Za 649 Kč / 25 eur si můžete koupit Sniper: Ghost Warrior Contracts Unlimited Edition, která obsahuje hry Sniper: Ghost Warrior Contracts a Sniper: Ghost Warrior 3 (se Season Passem). Obě hry mají české titulky.

Za 879 Kč / 34 eur se pak prodává Sniper: Ghost Warrior Contracts Unlimited Edition Bundle. Ten kromě těchto dvou her přináší ještě tištěný artbook a soundtrack pro Sniper: Ghost Warrior Contracts

Dále je v prodeji i konzolová verze Sniper Ghost Warrior Contracts na PS4 a Xbox One za doporučenou maloobchodní cenu 779 Kč / 30 eur.

Na druhé čtvrtletí letošního roku připravuje polská firma CI Games hru Sniper Ghost Warrior Contracts 2. Hráče zavede do moderní verze Středního východu, odehrávat se má podél libanonských a syrských hranic. Novinkou budou cíle na extrémně velkou vzdálenost, přesahovat mají jeden kilometr. To doposud žádná jiná hra na počítačích a konzolích nenabídla.

Přečtěte si také: Další odloženou hrou je Sniper Ghost Warrior Contracts 2