Pamatujete si ještě na Jagged Alliance? Pokud ano, tak budete mít radost z právě oznámeno třetího dílu. Za projektem stojí tým Haemimont Games se sídlem v Bulharsku, který je známý tvorbou her jako Tropico 5, Victor Vran nebo Surviving Mars.

Hráči budou ovládat skupinu žoldáků, kteří byli přivedeni do země Grand Shien, aby našli pohřešovanou osobu – samotného prezidenta. Ačkoli mise žoldáků nejsou nikdy snadné. Vaše postavy se budou muset v průběhu dobrodružství zorientovat v regionu, seznámit se s místními obyvateli a dozvědět se něco o Grand Shienu a o tom, jak jej nakonec ovlivníte.

Konflikty proti polovojenským silám známých jako Legie se odehrávají v tahových taktických bitvách, kde každý žoldák ve vaší jednotce přináší do boje své specifické sady dovedností. Ať už budete chtít hrát kradmo, útočně nebo jako Rambo, čeká na vás mnoho jedinečných situací.

V Jagged Alliance 3 na vás čeká výběr z obrovského množství žoldáků, kteří mají své vlastní jedinečné osobnosti, dovednosti a příběhy. Až pak se vydáte na průzkum Grand Chienu. Slibována je i příběhová kampaň s podporou online kooperace.

Hra Jagged Alliance 3 byla oznámena pro PC, ačkoli jsme se nedozvěděli, kdy se jí dočkáme. Nezapomeňte na další oznámení od THQ Nordic, včetně Destroy All Humans 2: Reprobed, Outcast 2 a MX vs. ATV Legends.