V pátek byli mnozí překvapeni, když ráno zjistili, že Sony letos na počítače vydá Marvel’s Spider-Man Remastered a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Jde to ale ruku v ruce s dříve avizovanou strategií společnosti. Proto je vhodné se ptát, jaké další hry budou z PlayStationu na PC následovat.

Pokud byste rádi Returnal a Sackboy: A Big Adventure, tak se můžete pomalu radovat. Dle důkazů to totiž vydá, že právě hardcore střílečka od studia Housemarque a roztomilá skákačka jsou další na řadě.

Obrázky menu s nastavením her jsou buď velmi dobrým podvrhem, nebo se skutečně jedná o screenshoty z PC verzí těchto PlayStation exkluzivit. Už dříve se oba tituly objevily v masivním úniku z databáze GeForce Now, tak to vše hezky do sebe zapadá.

Navíc koncem minulého měsíce se v databázi Steamu objevil projekt Oregon. V jeho souborech byly nalezeny odkazy na planetu Atropos a režim výzvy Tower of Sisyfos. Kromě toho byl titul označen tagy jako „bullet hell“, „sci-fi“, „rogue-lite“ a „rogue-like“. To vše sedí na Returnal.

MENU S NASTAVENÍ U RETURNAL

MENU S NASTAVENÍM U Sackboy: A Big Adventure