I když je vývoj remaku hororové střílečky Dead Space teprve ve svých počátcích, vývojáři se s hráči podělili o docela značné množství informací. Přeci jen remaku věnovali jeden celý stream, který byl plný zajímavých novinek a prvních herních ukázek. Problém je v tom, že pokud jste do konce roku očekávali ještě nějaké informace, tak jste na omylu, jelikož nové detaily budou pro veřejnost odhaleny až v roce 2022.

Vývojáři se svými fanoušky sdíleli ještě nějaké informace prostřednictvím příspěvku na Redditu, kde několik dní po svém streamu napsali: "Na všem, co jsme ukázali, se stále pracuje, což znamená, že budeme pracovat na věcech jako je Isaacův oblek, estetika a atmosféra Ishimury. Děláme na tom, abychom zajistili správnou míru opotřebení."

Dále se v příspěvku zmiňují o tom, že potřebují čas, aby se mohli pořádně pověnovat zpětné vazbě, kterou jim fanoušci poskytli. "Těšíme se, až vám příští rok, až budeme dále ve vývoji, ukážeme, jak jste pomohli s tvorbou hry," dočteme se na konci příspěvku od studia EA Motive.

Dead Space Remake je ve vývoji pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, ale bez data vydání. Do role Isaaca se vrátí Gunnar Wright, který mu svůj hlas propůjčil v posledních dvou dílech série.