Hráči velmi kladně hodnocená hra Gas Station Simulator, která před rokem dorazila na PC, se nyní dostala na konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Na nové generaci konzolí od Sony a Microsoftu funguje v rámci zpětné kompatibility.

Titul od polského studia DRAGO entertainment obsahuje české titulky a na konzolích se prodává za 20 eur. Zajímavá je rozdílná cena v korunách. Na PS Store je hra za 529 Kč, zatímco na Xbox Store ve slevě za necelých 400 Kč (bez slevy 499 Kč) a na Switchi je za 374,24 Kč s 25% slevou do 12. 11.

„Gas Station Simulator je především o renovaci, rozšiřování a provozu vaší čerpací stanice, která se nachází podél dálnice uprostřed pouště. Svoboda výběru, několik přístupů, jak vést váš byznys, a řešení obtížných situací jsou hlavními prvky této hry,“ uvádí tisková zpráva.

„Kupte si opuštěnou čerpací stanici uprostřed ničeho a obnovte její bývalou slávu. Zbavte se trosek a rozbitého nábytku, opravte stěny a nabarvěte a ozdobte stanici dle vašich představ. Jenom hned neutraťte veškeré vaše finance na vzhledu stanice, přece jenom jste zrovna koupili čerpací stanici. Opravte vybavení, kupte, co opraveno být nemůže, a začnete obsluhovat zákazníky, abyste vydělali nějaké peníze pro další renovace a vylepšení.“

„Nemusíte zůstat malým byznysem. Svou čerpací stanici můžete rozšířit, aby mohla sloužit více zákazníkům. Čerpací stanice také není jenom na prodej paliva. Nabídku služeb, které poskytujete můžete rozšířit a tím tak přilákat více zákazníků. K dispozici máte různá vylepšení, od menších, jako je poskytování toalet, jednoduchý obchod, který pomůže vašim příjmům, až po větší, jako je celá dílna k opravování vozidel, anebo dokonce myčka aut. Na výběr máte několik možností a většina z nich může být dále rozšířena. Je tady toho spousta co můžete dělat.“