Nechceme vám zbytečně dávat naději, že by se mohl blížit návrat Prince z Persie. Během minulých let se objevilo tolik náznaků, že kdyby se všechny naplnily, měli bychom těch her s Princem snad padesát.

Nicméně úniky z obchodů, kde se objeví nějaká neoznámená hra, patří zpravidla mezi ty nejvíce pravděpodobné. Přesně to se stalo i nyní, jak poukázal Ken Xyro na Twitteru. Španělský obchod Max totiž do svého katalogu zařadil dvě verze Prince of Persia Remake. Jedna verze byla pro PlayStation 4, druhá pro Nintendo Switch. Ani jedna už nyní v nabídce není.

Nechybělo ani přibližné datum vydání spadající na listopad/november letošního roku. Přidaný obrázek navíc dále poukazoval, že jde právě o cel-shadový díl z roku 2008.

Jde o blbý vtip? Chybu? Nebo skutečný únik? V aktuální chvíli na to lze říct jenom „bůh ví“. Moudřejší snad budeme příští měsíc, kdy nás čeká druhý letošní Ubisoft Forward, kde bychom měli vidět další zajímavosti, které pro nás Ubisoft chystá - nebo příští týden v rámci Gamescomu? Že by byl opravdu návrat Prince na spadnutí?