V GeForce Now jsou opět nové hry. Společnost Nvidia oznámila, že její cloudová služba od dnešního večera bude podporovat hry od Square Enix. Ty se do GeForce Now vracejí poté, co je Square Enix nechala před nedávnem odstranit. I na méně výkonném počítači/notebooku si tak můžete zahrát válečnou střílečku Battalion 1944, Deus Ex: Mankind Divided, akční open-world hry Just Cause 3 a Just Cause 4, epizodické adventury Life is Strange a Life is Strange 2 nebo dobrodružství Lary Croft prostřednictvím Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition a Tomb Raider.

Abychom měli výčet kompletní, tak ještě Boundless, Sleeping Dogs: Definitive Edition, Supreme Commander: Forged Alliance a The Awesome Adventures of Captain Spirit.

Novinkami v GeForce Now jsou také tituly Hardspace: Shipbreaker (v předběžném přístupu na Steamu je hra od 16. 6.), Automation - The Car Company Tycoon Game, Paladins (Epic Games Store), Power of Seasons, SAMURAI SHODOWN NEOGEO COLLECTION (Epic), Satisfactory (Epic) a SMITE (Epic).

V Hardspace: Shipbreaker má hráč za úkol v nulové gravitaci těžit cenné materiály rozebíráním vraků vesmírných lodí. Navíc Fortnite zahájil třetí sezónu své druhé kapitoly a členové GeForce Now samozřejmě mohou být u toho.

Všechny hry jsou Game Ready, což že hráči mohou své oblíbené hry spustit téměř ihned bez zdlouhavé instalace a užívat si hraní v cloudu, které je optimalizováno pro skvělý zážitek. Využívá výhod Game Ready ovladačů pro lepší výkon a nabízí okamžité updaty. Pokud hry podporují RTX, mohou se uživatelé těšit také na skvěle vypadající grafiku s ray tracingovými efekty.

Všechny hry budou dostupné dnes, přibližně v deset hodin večer našeho času.

„Cloudová streamovací služba GeForce NOW přináší skvělý herní zážitek s nízkou latencí a podporou nejnovějších technologií, mezi něž patří např. ray tracing v reálném čase. Hráči si mohou vybrat mezi širokou nabídkou podporovaných zařízení, ať už jde o kancelářské či starší PC, Mac, chytrý telefon s OS Android nebo např. oblíbený streamer SHIELD TV,“ dodává Nvidie.

HRY STAČÍ KOUPIT POUZE JEDNOU

GeForce Now má oproti konkurenční Stadii od Googlu jednu velkou výhodu, GeForce Now stačí propojit se svým účtem na Steamu, Uplay, GOG nebo Epic Games Store a užívat si všechny podporované hry, které jste si už koupili. To u Stadie si musíte hry koupit extra.

„Uživatelé GeForce Now se mohou okamžitě připojit k digitálním obchodům a hrám, které na nich vlastní. Mohou také hrát populární free-to-play tituly. Jde o jedinečnou příležitost připojit se k milionům hráčů po celém světě a sdílet radost ze hraní s přáteli v oblíbených PC komunitách,“ dodává Nvidie.