Máme tu první povánoční překvapení. CD Projekt RED spustil oficiální stránku pro dodatečný obsah. Ta hlásá, že nějaký nový obsah na hráče Cyberpunku 2077 čeká už začátkem nadcházejícího roku. V současné době víme akorát to, že půjde o bezplatné DLC.

Dřívější oficiální zprávy potvrdily, že Cyberpunk 2077 dostane bezplatná DLC podobně jako Zaklínač 3. Dobrodružství Geralta bylo takto rozšířeno o nové zbraně, brnění a úkoly. Svět Night City má velký potenciál. Vývojáři mohou do hry takto přidat kupříkladu nová vozidla, další zbraně, oblečení, kybernetiku, vedlejší úkoly a mnoho dalšího.

Přečtěte si také: Nejkrásnějším hrám roku 2020 vévodí Cyberpunk 2077

Později mají do hry dorazit také placené expanze. Ty budou minimálně dvě a rozšíří příběh, opět do vzoru Zaklínače 3, tedy expanzí Srdce z kamene a O víně a krvi.

CD Projekt RED postupně Cyberpunk 2077 opravuje, již vyšlo několik menších hotfixů. Velké patche jsou naplánovány na leden/január a únor/február. Je dost možné, že vývojáři spojí nový obsah s velkými aktualizacemi.

Cyberpunk 2077 vyšel 10. 12. 2020 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Google Stadia. Za 10 dnů hra prodala 13 milionů kusů.