Opět jsme se dočkali vtipného představení nového prequelu pro sérii Fallout. Samotná hra je 4x větší než Fallout 4, což je opravdu obrovské.

O Vaultu 76 jsme v předchozích hrách slyšeli už několikrát a neslo se kolem něj hodně záhad. V tomto díle série se o něm dozvíme více. Dozvíme se, jak to všechno bylo a jak to dopadlo.

Vault 76 byl jeden z prvních, který byl vůbec otevřený. Proto je zajímavé slyšet o příběhu více informací ještě před děním ostatních her. Měl co nejvíce připomínat klasický americký život. Celá hra se bude udávat v Západní Virginii, která má úžasnou nezničenou přírodu.

Dočkali jsme se také ingame záběrů z Falloutu a jde vidět, že se od předchozího dílu zase tolik neliší. Zajímavostí je také to, že hra se bude odehrávat kompletně online. Hru můžete hrát sami, ale lepší je v multiplayeru, protože v něm je každá postava skutečná.

Při prozkoumávání mapy můžete chodit a objevovat svět s hráči anebo je zabíjet. Konečně můžete ve čtyřech lidech nakopat zadek ostatním příšerám. Společně také budete moct stavět na celé mapě. Hra bude také obsahovat foto mód, takže se připravte na šílené obrázky z vašeho Fallout světa.

Hra bude brzy dostupná v BETA režimu, poté přístupná pro všechny hráče 14. listopadu 2018.