Početný zástup nevšedních simulátorů rozšíří podnikání v oblasti pohřebních služeb. V My Funeral Home se budete starat o vše, co se týká pohřbu. Vývojáři mají velké ambice a zmiňují kupříkladu otevřený svět, řízení pohřebního vozu, přípravu těla na pohřeb a zajištění celého obřadu.

„Pomozte lidem vyrovnat se se smrtí blízkých, přátel a kolegů. Smrt je delikátní a emocionální záležitost. S klienty musíte zacházet opatrně a soucitně,“ píšou tvůrci s tím, že nejprve je nutné požádat o povolení podnikat a poté dát dohromady své auto a proměnit ho na pohřební vůz.

Přečtěte si také: I Am Jesus Christ ve velikonočním videu ukazuje léčbu a chůzi po vodě

My Funeral Home má přinést detailní simulaci pohřební služby a detailní simulaci řízení automobilu. Dále úpravu vozidla, nákupní systém, dynamický systém počasí s denním a nočním cyklem a otevřený svět.

Hru má v dosud nestanoveném termínu na počítače vydat polská společnost PlayWay S.A. od studia Pentacle, které podle Steamu chystá ještě tituly Trans-Siberian Railway Simulator, Route 66 Simulator a Magnet Fishing Simulator.

Polská společnost PlayWay podobných simulátorů/simulací chystá více, kupříkladu Riot Control Simulator se zastavením demonstrace, Black Gold s těžbou ropy, low-poly parodii na Grand Theft Auto, Alaskan Truck Simulator nebo simulátor Ježíše Krista.

Přečtěte si také: V novém simulátoru budeme zastavovat rozzuřený a agresivní dav v ulicích