Společnost THQ Nordic nezapomněla na svou off-road sérii MX vs. ATV. Během speciálního streamu v rámci 10. výročí tohoto vydavatele jsme viděli teaser na nové závody pojmenované MX vs. ATV Legends.

Hra kombinuje motokros s dalšími terénními disciplínami. Tým z Rainbow Studios slibuje nejrozsáhlejší a nejhlubší zážitek v historii značky. K vítězství se probojujete na motorkách, čtyřkolkách a UTV. Čekat na vás mají rozsáhlá otevřená prostředí a kariéra, jež vám umožní zažít všechna rizika a odměny, když se stanete světoznámým profesionálním off-road jezdcem.

Režim kariéry zahrnuje několik aspektů správy postupu jezdce, včetně nutnosti vybírat sponzory a spravovat týmové finance. Kromě toho se poprvé objevuje nový mód Trails, v němž budete závodit proti přírodě dosud nevídaným způsobem. V každé zatáčce na vás mají čekat nová překvapení, jež prověří vaše jezdecké zkušenosti.

Kromě kampaně pro jednoho hráče lze MX vs. ATV Legends hrát i ve dvou hráčích na rozdělené obrazovce, zatímco online podporuje 16 hráčů.

Mezi další novinky patří několik nových možností přizpůsobení jezdců a vozidel, stejně jako výrazný technický vývoj v oblasti grafiky a jízdního modelu, a to i díky přepracovanému systému fyziky řízení a kolizí.

MX vs. ATV Legends nemá stanovené datum vydání, hra je ve vývoji pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.