Hráči bojovky MultiVersus se musejí připravit na to, že od 25. 6. letošního roku si nezahrají online. Servery hry založené na postavách od Warner Bros. budou vypnuty, fungovat tak bude pouze trénink v rámci The Lab a lokální zápasy. Ale nebojte, neznamená to konec této „úspěšné“ hry. Jen vývojáři dokončují veřejnou betu a vrátí se online na začátku roku 2024, kdy bude spuštěna plná verze.

Tvůrci ze studia Player First Games chtějí využít tento čas a zaměřit se na kadenci obsahu v podobě nových postav, map a režimů, které přinesou více způsobů, jak si hru užít. Nedostatek nového obsahu byl hlavní problém veřejné bety.

Pokud si chcete MultiVersus zahrát, tak máme čas na stažení hry z digitálních obchodů do 4. 4. 2023. Poté bude titul ze Steamu, PlayStation Store a Xbox Store odstraněn.

MultiVersus bylo spuštěno v červnu 2022. Hra zaznamenala velký úspěch, jen na Steamu dosáhla maxima přes 150 000 hráčů. V posledních měsících ale zažívá pád a podle statistik PC verze přišla o 99 % hráčů. Na Xboxu mají hru hrát zhruba 4 procenta hráčů, přičemž je daleko za stovkou nejhranějších her na konzolích Microsoftu.