Watch Dogs: Legion se od svého data vydání potýká s nemalými problémy. Ať už se jedná o pády hry, všemožné bugy či náhlé kolapsy automatického ukládání, hlavní prioritou Ubisoftu je se s těmito problémy co nejdříve vypořádat. Ještě aby nebyla, jelikož když vám selže automatické ukládání a vy přijdete o několik hodin svého postupu, není to nic příjemného.

Ubisoft se tedy snaží opravit veškeré problémy a doručit hráčům takový herní zážitek, jaký měli původně v plánu. První aktualizace, která by nás měla posunout blíže k ideální verzi Watch Dogs: Legion, dorazí koncem tohoto týdne. Hra přejde do verze 2.20 a dostupná bude pro PC, PlayStation, Xbox a Stadia. Součástí bude přidání manuálního ukládání pro hráče hrající na PC, zatímco konzolisté se dočkají vylepšené stability.

Jelikož Ubisoft veškerou svou energii soustředí na opravení singleplayeru, tak už nezbývá čas na doladění a přípravu multiplayeru. Ten je v tuto chvílí odložen na začátek roku 2021, ale díky tomuto času navíc by se měl jeho start obejít bez větších komplikací.

Na hraní se svými přáteli si budete muset ještě chvíli počkat, ale na druhou stranu do té doby by mělo Watch Dogs: Legion běžet a fungovat mnohonásobně lépe. Přece jen má Ubisoft na další měsíc připravenou řadu úprav, které přinesou lepší stabilitu a grafickou optimalizaci pro PC, aby lepší grafické karty zvládaly stabilních 60 snímků za sekundu.