Kromě velkých her, které se na konferenci Microsoftu objevily, dostaly prostor i buďto menší tituly nebo menší oznámení k již vydaným projektům, které si nyní shrneme v jednom článku.

EVERWILD

Koncem minulého roku nám byla představena hra Everwild od studia Rare. Dnes jsme se dočkali nového traileru, který nás zavedl do magického světa obklopeného přírodou. Vývojáři slibují jedinečný a nezapomenutelný zážitek, stejně jako zcela nový způsob hraní. Hru má na starost nový tým v rámci Rare.

Vývojáři lákají na kouzelný přírodní svět a jedinečné a nezapomenutelné zážitky. Datum vydání nadále neznáme.

AS DUSK FALLS

Interior Night, nové nezávislé studio od bývalých zaměstnanců známého francouzského týmu Quantic Dream (autoři Heavy Rain, Beyond: Two Souls a Detroit: Become Human), představili As Dusk Falls. Jde o novou interaktivní příběhovou adventuru, za kterou stojí zejména Caroline Marchal, ex-vedoucí designérka Quantic Dream.

Hra je zasazena na amerických jihozápad a sleduje dvě rodiny. V traileru vidíme i skok v čase, kdy nejprve ukazuje postavu jako dítě a poté jako dospělou osobu.

As Dusk Falls vyjde na Xbox Series X a Windows 10, titul bude dostupný v Xbox Game Passu.

PHANTASY STAR ONLINE 2: NEW GENESIS

Velké novinky se dočkali i hráči Phantasy Star Online 2. Masivní update s podtitulem New Genesis je vezme do zcela nového světa s novými bossy i zbraněmi. Vydání se dočkáme příští rok, a to napříč celým světem.

THE GUNK

Autoři oblíbené hry Steamworld ukázali světu svůj další projekt. The Gunk nás zavede do obrovského mimozemského světa, kde se utkáme se strašidelnými nepřáteli a budeme muset plnit těžké logické ukoly, abychom odhalili tajemství zapomenuté planety. Hra vyjde na Xbox One, Xbox Series X a PC.

TETRIS EFFECT: CONNECTED

Nečekaný hit Tetris Effect se taky dočká významného oznámení. V rámci Tetris Effect: Connected dojde na optimalizování hry pro Xbox Series X, Xbox One a PC během letošních Vánoc. V létě příštího roku se pak dočkáme multiplayerového módu zcela zdarma.

WARHAMMER 40K: DARKTIDE

Že je těch kooperativních her ze světa Warhammeru málo? Taky si myslíme. Proto znovu přichází vývojáři z Fatshark, kteří stojí za oblíbenou sérii Vermintide (taktéž se odehrávající v universu Warhammer). Darktide nabízí akční kooperativní zážitek pro čtyři hráče ve městě Tertium proti hordám nepřátel.

Vydání se dočkáme příští rok na Xbox Series X a PC (přes Steam).

ORI AND THE WILL OF THE WISPS PRO XBOX SERIES X

Fanoušky této krásné plošinovky by mohlo zajímat, že došlo i k oznámení aktualizace pro novou generaci konzolí. Vývojáři slibují 120 snímků za vteřinu ve 4K rozlišení.

DESTINY 2: BEYOND LIGHT

VÝVOJÁŘSKÝ DENÍČEK O ZASAZENÍ HELLBLADE 2

THE OUTER WORLDS: PERIL ON GORGON