U příležitosti oslav první sezóny Call of Duty: Black Ops Cold War se Activision rozhodl otevřít brány multiplayeru a umožnit všem zájemců si ho vyzkoušet ve dvou fázích po dobu jednoto týdne. Propagační akce běží od 17. do 24. prosince/decembra letošního roku a je rozdělena na dvě fáze pro počítače a konzole PlayStation a Xbox.

Abyste si mohli multiplayer Black Ops Cold War vyzkoušet, musíte si stáhnout klienta z Battle.netu. Na Microsoft Store najdete přímo multiplayer hry označený jako Black Ops Cold War Free Access, zatímco přes PlayStation Store je nutné stáhnout Call of Duty Warzone.

Přečtěte si také: Call of Duty za rok vydělalo 65 miliard korun

První fáze končí 21. 12. a nabízí k vyzkoušení režimy Team Deathmatch, Domination a Gunfight (2v2) na aktualizované verzi mapy Nuketown i Raid the Mall.

Druhá fáze začne 21. prosince/decembra a skončí 24. prosince/decembra. V této době budou dostupné režimy Prop Hunt, Combined Arms: Hardpoint a Fireteam: Dirty Bomb.

Ve dvou fázích bude celkem k dispozici 18 map. Plus Activision připravil ještě dvojnásobné množství zkušenostních bodů, včetně zbraní. Akce trvá do pondělí. Od 22. do 28. 12. pak bude dvojnásobný postup v Battle Passu.