Momentálně si fanoušci studia Rockstar a hráči obecně přejí jednu věc: počítačovou, nikoliv YouTube verzi nadcházejícího Red Dead Redemption 2. Spekulací o ní je na internetu hodně, ale kdo zná Rockstar, tak pochopí, že se o tom mlží. Další velkou prosbou komunity je sequel nebo aspoň nová hra Bully, která před více než deseti lety zabavila nejednoho středoškoláka. No a možná - možná - právě této hry od Rockstaru se dočkáme jako další.

Zpráva vzešla z webu Rockstar Intel, který vyčíhal, že Rockstar se poohlíží ve vyhlášeném castingu po několika lidech, nejčastěji v adolescenčním věku (teenageři), do svého neoznámeného projektu. Casting uvádí, že mezi herci proběhne mírné násilí a sprostá mluva. Také se hledá například obsazení pro "učitele". Projekt je označený jako thriller potažmo drama. Těch vodítek k pokračování Bully je zde poněkud hodně, nemyslíte? Tak či tak se jedná o nepotvrzenou věc, Rockstar klidně může dělat na něčem úplně jiném. Berte tak tuto zprávu s rezervou.

Bully si jinak můžete zahrát na PS4, Xboxu 360, Nintendu Wii či skrze Microsoft Store v podobě Bully: Scholarship Edition, což je remasterovaná verze. Pro zahnání odpolední nudy více než vhodné.