Po Kombat Packu, který do krvavé bojovky Mortal Kombat 11 přinesl 6 hratelných postav, včetně známých hrdinů jako Terminátor T-800, Shao Kahn, Frost, Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, Joker nebo Spawn, přicházejí NetherRealms Studios s dalším obsahem.

Fanoušci Mortal Kombatu 11 se mají připravit na rozšíření příběhu. DLC se jmenuje Aftermath a odehrává se hned po konci původního děje. Důležitou roli si zahrají Shang Tsung, Nightwolf a Fujin, kteří se pravděpodobně vrátí v čase a pokusí se získat korunu, kterou Kronika zkrátka potřebuje. Důležití budou také Shiva a Sindell. Všechny jmenované postavy si užijí velkou pozornost.

Rozšíření obsáhne i tři nové hratelné bojovníky: Fujin, Sheeva a RoboCop. Velkým překvapením je určitě RoboCop, který se v Mortal Kombatu objevuje poprvé. Ed Boon na něj dost láká a potvrzuje, že bude mít k dispozici kultovní pistoli Auto 9.

Aftermath DLC vyjde již 26. 5. letošního roku pro všechny verze hry, tedy PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch a Google Stadia. Postupně budou vycházet také tři balíčky se skiny.

Mezitím se všichni majitelé Mortal Kombatu 11 mohou těšit na bezplatnou aktualizaci. Ta přidá oblíbené bojové arény Klassic Dead Pool a Soul Chamber, vrátí fatality spojené s arénou a návrat friendships. Přátelské, leč bláznivé zápasy se znovu hlásí o slovo - například Kano bude grilovat!

Pokud Mortal Kombat 11 nemáte, budete si moci koupit Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection. Ta obsahuje původní hru s veškerým obsahem, včetně původního Kombat Packu. Prodávat se bude za 59,99 euro. Pakliže hru máte, tak Aftermath vás vyjde na 39,99 euro, případně si můžete koupit Aftermath a Kombat Pack za 49,99 euro.