Capcom zasypal fanoušky značky Monster Hunter novými informacemi. Na proběhnutém Monster Hunter Digital Eventu jsme se dozvěděli řadu zajímavostí o Monster Hunter Rise pro Nintendo Switch (časová exkluzivita) a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.

Pokud se nemůžete dočkat Monster Hunter Rise, tak od 11. 3. bude na eShopu Nintenda znovu dostupné demo, které nabídne další výzvy a s nimi i příšery - mimo jiné monstrum zvané Magnamalo. Plná verze na Switch dorazí 26. 3. letošního roku a na začátku roku 2022 zamíří na počítače.

Capcom má s Monster Hunter Rise velké plány. Dnes hráče nalákal na podporu po vydání. Součástí podpory bude několik nových příšer, které si budete moci vychutnat již koncem dubna/apríla. Poté budou představeny další příšery, ale zatím nemají konkrétní datum.

Určitě se podívejte na nový trailer. Ten ukazuje souboje a celkově prezentuje, o čem Monster Hunter Rise vlastně bude.

Přečtěte si také: Kickstarterová kampaň pro Monster Hunter World: The Board Game má stanoveno datum

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin vyjde 9. 7. tohoto roku současně po celém světě pro Nintendo Switch a PC. RPG spin-off obdrží luxusní edici se speciálním brněním a sadou roztomilých oblečků pro vašeho společníka. Na cestě je také trio amiibo figurek - Ena, Razewing Ratha a Tsukino.

Wings of Ruin je přímým pokračováním příběhu Monster Hunter Stories.