Společnosti Electronic Arts a Criterion Games se pochlubily řadou partnerství s některými z nejvilnějších světových módních inovátorů, díky nimž se budete moci v Need for Speed Unbound vyjádřit.

„NFS Unbound představuje skutečnou vizuální identitu, v níž hráči mohou vidět sami sebe a svůj styl, který je ve hře zastoupen. Díky těmto partnerstvím stíráme hranice mezi IRL a digitálním obsahem a já hlavně doufám, že si fanoušci osvojí svobodu vyjadřovat se prostřednictvím oblečení a uplatní některé ze svých ‚odvážných‘ herních voleb ve skutečném životě,“ řekl Toni-Blaze Ibekwe, člověk zodpovědný za módu ve hře a šéfredaktor britského kulturního časopisu Wonderland.

Těmi značkami jsou Palace Skateboards, Versace, Puma, Namilia, Danielle Guizio, ALPHA Industries, AWGE, Born x Raised, Brain Dead, Champion, EDWIN, FILA, GCDS, KHRISJOY, MKI MIYUKI ZOKU, NAPAPIJIRI nebo Vans.

Co naopak zamrzí, tak je skutečnost, že některé produkty od Palace jsou exkluzivitou pro Need for Speed ​​Unbound Palace Edition, včetně čtyř speciálně upravených vozů (na obrázku a ve videu): Mercedes-AMG GT Black Series 2020, Volkswagen Golf GTI 1976, BMW M3 Evolution II E30 1988 a Mercedes-AMG G 63 2017. Přirážka u této edice je 10 eur (245 Kč).

Jednotlivé módní značky budou v NFS Unbound zastupovat velcí rivalové. Vercase přinese svůj prestižní styl prostřednictvím soupeře se jménem Medusa a oživí rebelskou energii a lesk žen s 10 kousky oblečení od bund až po tenisky. Puma přináší rychlost se svým rivalem Chasem, který jezdí ve speciálním Porsche 911 GT3 RS. Vy si můžete pořídit dalších 13 herních předmětů značky Puma, včetně běžeckých kalhot, mikiny a bundy.

Namilia se řídí revolučním duchem mladé kultury a oslavuje svobodu a vlastní identity. Ve hře budete mít na výběr šest předmětů od kabátu po korzet. Luxusní značka Danielle Guizio, jež odráží subkultury New Yorku, představí soupeřku Harlow, která řídí zakázkově upravený Chevrolet Corvette Stingray. Získat můžete pět oděvů.

Není to sice nikde psané, ale očekáváme, že po poražení rivalů získáme jejich auta.

Need for Speed Unbound vyjde 2. 12. na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.