Feral Interactive na 29. října letošního roku pro iOS a Android verze budovatelské strategie Tropico chystají bezplatnou aktualizaci. Balíček pojmenovaný Absolute Power se skládá z 10 misí, z nichž každá má svůj vlastní ostrov. Nejde tak o žádnou malou, bezvýznamnou aktualizaci, ale o celkem zajímavé rozšíření, které jistě potěší majitele mobilního Tropica.

iOS a Android verze Tropica vycházejí z oblíbené PC verze a prodávají se na App Store a Google Play za 12,99€ - v přepočtu nějakých 360 korun. Jak správně očekáváte, ve hře se stanete uznávaným El Presidente a máte na starost vlastní tropický ostrov. Kromě běžných činností spočívající ve stavbě silnic a budov se musíte starat o své občany a politiku. Záleží pouze na vás, zda budete vstřícným a naslouchajícím prezidentem nebo tyranem.

Feral Interactive tvrdí, že hra je od samých základů vytvořena pro mobily a tablety, včetně ovládacích prvků, aby bylo hraní zábavou. Hráči v recenzích zmiňují méně obsahu, ale to se vzhledem k mobilní verzi dalo čekat.