Mezi jeden z nejpopulárnějších typů mobilních her patří i takzvaný nekonečný běh. Právě k tomuto stylu se hlásí Crash Bandicoot: On the Run!, u kterého snadno ztratíte pojem o čase. Jenže společnost King, která stojí za vývojem tohoto kousku, přišla s ne moc potěšující zprávou. 16. 2. 2023 se vypnou servery a hra už nebude hratelná.

Crash Bandicoot: On the Run! se na mobilech celosvětově objevil v roce 2021. Za tu dobu dostal mnoho aktualizací a vylepšení, ale v posledních pár měsících si hráči začali všímat, že se něco děje. Už před nějakou dobou byla totiž hra odstraněna z Google Play a App Storu, a nikde nebylo řečeno proč. Až doposud.

Společnost King, která stojí například za Candy Crush Sagou, se rozhodla ukončit podporu hry, a po ani ne dvou letech ji poslat do předčasného důchodu. V tuhle chvíli si hru můžete stále zahrát, ale nelze v ní už nakupovat žádné předměty za reálné peníze. Jestli tedy stále máte nějaké nevyužité krystaly, tak směle do toho, ať nezůstanou ležet zbytečně ladem.

Firma dále uvedla: „Přivést k životu vaše oblíbené postavy ze hry Crash pro nás tolik znamenalo a tvorba této hry nás upřímně bavila. Děkujeme vám, že jste s námi strávili svůj čas, a doufáme, že se k nám připojíte v některé z našich dalších her.“

Vše jednou končí, ale něco jiného začíná. Konkrétně je řeč o nadcházející bojovce Crash Team Rumble, která byla oznámena na The Game Awards a láká na zajímavé souboje proti ostatním hráčům v různých arénách. Dostupná bude na konzolích PS4 a PS5, Xbox Series X/S a Xbox One.