Pro PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch bylo oficiálně oznámeno MLB The Show 23 od společností San Diego Studio a Sony Interactive Entertainment.

Nový ročník baseballu vyjde 28. 3. letošního roku a hned první den bude k dispozici prostřednictvím služby Xbox Game Pass – stejně jako MLB The Show 22. Předobjednávky odstartují 6. 2.

Cena byla stanovena na 60 eur za PS4, Xbox a Switch verze, zatímco PlayStation 5 a Xbox Series X/S verze budou za 70 eur. Potvrzeno je hraní napříč platformami a přenášení uložených pozic/progresu. Stačí si vytvořit účet MLB The Show a propojit ho se svými platformami.

V následujících týdnech hodlají vývojáři odhalovat nové funkce. Zatím představují hlavní hvězdu. Tou je Jazz Chisholm Jr. Čtyřiadvacetiletý outfielder bude zdobit obálku hry po sezóně, v níž odpálil 14 homerunů v 60 zápasech v dresu Miami. Rodák z Baham je kromě svých výkonů na hřišti také známým hráčem MLB The Show. Chisholm veřejně mluvil o své lásce k této sérii a loni strávil nějaký čas ve studiu v San Diegu.