Ledy se pohnuly. Společnost Sony dnes překvapila, když zveřejnila oznámení týkající se její baseballové série. Připravované MLB The Show 21 nevyjde pouze na PlayStation 5 a PlayStation 4, ale také pro Xbox Series X/S a Xbox One. Jde o první hru od PlayStationu, která zavítá na konkurenční konzoli od Microsoftu.

MLB The Show 21 vyjde 20. 4. letošního roku na zmíněné platformy. Sony potvrzuje plnou podporu cross-play. Ta hráčům umožní bavit se společně bez ohledu na konzoli. Na obalu bude Fernando Tatís Jr. z klubu San Diego Padres.

Přečtěte si také: MLB 19 The Show je klenotem sportovních titulů

Peklo zamrzlo? Ne tak úplně. Nemůžeme počítat s tím, že by Sony automaticky vydávala další své exkluzivity na konzole Xbox. I když, člověk nikdy neví, co budoucnost přinese. V případě tohoto titulu jde ale o licenci, Sony musela MLB The Show rozšířit na další platformy - nikdo ale nečekal zrovna Xbox. Více jsme psali zde.

MLB The Show 21 pro starou generaci konzolí se bude prodávat za 60 eur a za 70 eur na novou generaci. Další informace budou odhaleny 3. 2., kdy se představí sběratelská edice. Už nyní tvůrci ze San Diego Studio objasnili, že nebude existovat cesta, jak upgradovat standardní edici ze staré generace na novou. To naznačuje, že tato možnost bude zahrnuta pouze u sběratelské edice.