Při čekání na čtvrteční pátý díl Night City Wire, kde se nám představní Johnny Silverhand (mentor hlavního hrdiny), se v německé veřejnoprávní televizi Das Erste objevilo preview na Cyberpunk 2077. To nepřineslo žádné nové informace, spíše šlo o shrnutí již všeobecně známých detailů. Avšak jedna novinka tu je. Pozorní fanoušci si všimli nových gameplay záběrů, které mají zhruba minutu. Na sestřih nových záběrů se můžete podívat v tweetu.

Dosud nepublikované fragmenty hry ukazují mimo jiné proces vytváření postavy, Johnnyho Silverhanda (hraje ho známý Keanu Reeves), procházku po Night City ve dne i v noci a jedno z rozhodnutí, které budeme muset v rámci příběhu učinit.

Nejzajímavější je pravděpodobně tvář Johnnyho bez brýlí. Fanoušci toho hned využili a srovnali jeho současnou podobu s tím, co nám CD Projekt RED ukazoval v roce 2019.

Nezapomeňte, že včera jsme vás informovali o detailních možnostech v úpravě postavy, kdy si budete moci zvolit tvar zubů, a dokonce i délku nehtů. „Svoboda je pro nás důležitá nejen ve hře, ale také při tvorbě vaší postavy,“ dodal zástupce studia.

Cyberpunk 2077 si budete moci zahrát s českými titulky od 10. 12. letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hra poběží skrz zpětnou kompatibilitu také na PlayStation 5 a Xbox Series X/S, ovšem bezplatná aktualizace s vylepšením pro next-gen konzole se očekává až v roce 2021.