Microsoft Store se postaral o další únik. V živé paměti máme předčasné odhalení remaku první Mafie a remasteru Mafie 2. Nyní v digitálním obchodu byla k vidění neoznámená hra Star Wars: Squadrons od Electronic Arts. Rozdíl je v tom, že tentokrát chyběly detaily, případně obrázky.

Na podrobnosti o Star Wars: Squadrons od studia Motive si tak musíme počkat. Vypadá to, že Squadrons je titulem, o kterém se mluvilo v březnu letošního roku pod kódovým názvem Project: Maverick. Ten byl k vidění zase na PlayStation Store.

Netrvalo dlouho a EA hru potvrdila a zveřejnila artwork v lepší kvalitě. Na něm vidíme stíhačky z galaktické občanské války, a to X-Wingy, A-Wingy, Y-Wingy, U-Wingy, TIE Fightery, TIE Reaper, TIE Interceptor a TIE Bombery, stejně jako moncalamarianský hvězdný křižník a imperiální hvězdný destruktor.

Bližší detaily budou 15. června v 17:00 - EA zveřejní první trailer. Ten nám snad prozradí, zda půjde o arkádu nebo pokus o simulátor. Otázkou také je singleplayerová kampaň. Může se klidně jednat o titul čistě zaměřený na hru více hráčů.