Už jen devět dnů a všichni zájemci se budou moci na počítači proletět po světě a užít si plnými doušky Microsoft Flight Simulator. Firmy Asobo Studio a Xbox Game Studios si daly na hře pořádně záležet. Dokazuje to video od IGN. V něm uvidíte 14 slavných míst.

Prostřednictvím videa se proletíme například nad Eiffelovou věží v Paříži, pyramidovými komplexy v Gíze, horou Fudži, císařským palácem v centru Pekingu, Le Mont-Saint-Michel (česky Hora sv. Michaela), nejvyšším mrakodrapem světa Burdž Chalífa, sochou Krista Spasitele na kopci Corcovado v Rio de Janeiro, londýnským Big Benem nebo nad Luxor hotelem v Las Vegas.

To vše a mnohem víc uvidíte ve videu úplně nahoře. Tady dole pro vás máme funkční hangár. V něm si můžete prohlédnout každé dostupné letadlo zvenku i zevnitř a kochat se detaily. Ty můžete obdivovat i v případě divočiny a zvířat.

Přečtěte si také: Fyzická kopie Microsoft Flight Simulatoru vyjde na deseti DVD

Microsoft Flight Simulator vychází 18. 8. letošního roku na PC - je součástí předplatného Xbox Game Pass. Připravte si minimálně 127 GB volného místa na disku. Později se hra dostane také na Xbox One a Xbox Series X.