Vydání ambiciózního Microsoft Flight Simulatoru byl pouze začátek. Vývojáři z Asobo Studio postupně letecký simulátor vylepšují formou bezplatných aktualizací. Tentokrát přinášejí detailnější mapové podklady Francie, Nizozemska, Belgie a Lucemburska.

Microsoft Flight Simulator vyšel před sedmi měsíci na počítače a brzy by měl dorazit na Xbox Series X|S a pravděpodobně také na Xbox One. Přesto tvůrci neztrácení čas a nový World Update přináší více než 100 nových letišť, přičemž letiště v Megeve, Nice a Rotterdamu jsou ručně vytvořena.

Autoři fotorealisticky připravili nejznámější budovy a zajímavá místa v Amsterdamu a Paříži. V malebném prostředí La Salette najdete nové přistávací výzvy a turistické lety přes Alpy a Pyreneje.

Co se zajímavých míst týče, tak jde například o řadu basilik ve Francii, známou katedrálu Notre-Dame v Paříži společně s Eiffelovou věží, katedrálu Notre Dame v Tournai (Belgie), Coque Sport Center v Lucembursku nebo Oude Kerk - nejstarší dochovaná stavba v Nizozemském hlavním městě Amsterdamu.

Podobně Asobo Studio před časem vylepšilo Spojené království a Irsko. Předtím se zase o pozornost přihlásil sníh v rámci vylepšeného systému počasí.

Microsoft Flight Simulator si můžete koupit samostatně na PC, případně je dostupný v rámci předplatného Xbox Game Pass. Během léta má dorazit verze pro Xbox Series X/S.