Mexický herec Jorge Consejo (40 let) na svých oficiálních stránkách uvádí, že už v roce 2018 se podílel na Grand Theft Auto VI. Ve svém portfoliu má uvedeno, že hrál Mexičana v CGI, což může znamenat natáčení filmových scén do hry, případně přípravu traileru.

Na herce se postupně obracejí zvídaví fanoušci. Consejo jim odpověděl, že si přečetl každou zprávu, ale kvůli podmínkám ve smlouvě nemůže určité věci komentovat. To je běžné, mexický herec je pod NDA a kdyby něco více prozradil, porušil by smlouvu a Rockstar Games by ho mohl žalovat. Musíme si tak počkat, co přesně označení Mexičan bude v novém GTA znamenat. Může to být jen vedlejší postava, stejně tak ale někdo důležitý v příběhu, případně hlavní postava.

Zajímavá je jedna věc. Téměř před půl rokem Steven Ogg, který si zahrál Trevora (jednoho ze tří hlavních hrdinů GTA V), prozradil, že se v Rockstaru neflákají a pilně pracují, aby nové GTA vyšlo za rok až dva.

Mexičan nahrává spekulacím, podle nichž se GTA 6 má soustředit na drogový kartel po vzoru populárního seriálu Narcos od Netflixu. Možná se podíváme i do samotného Mexika.

Pokud už přemýšlíte nad tím, kdy bude GTA 6 oznámeno, tak známý novinář Jason Schreier z Kotaku upozorňuje, že brzy to nebude. Může to být až za několik měsíců. Schreier má ve videoherním průmyslu spoustu důvěryhodných zdrojů. Současně označil spekulace o časové exkluzivitě pro PS5 za nesmysl.

Tak uvidíme. Mnozí fanoušci očekávají oznámení každým dnem. 23. 3. 2020 mělo dojít k aktualizaci domény GTAVI.com, kterou vlastní společnost Take-Two, což je mateřská společnost Rockstaru.