Kooperativní loupeže od brněnského týmu z Ingame Studios vyjdou 28. 3. letošního roku jako exkluzivita na Epic Games Store. Díky finanční zprávě Digital Bros, mateřské společnosti 505 Games (vydavatel hry), jsme se dozvěděli další podrobnosti.

Mimo Epic Games Store se bude moci Crime Boss: Rockay City prodávat až od června 2024. To naštěstí neplatí o verzích pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Ty mají být dostupné během letošního června.

„Crime Boss je jednou z největších investic skupiny prostřednictvím interního studia,“ uvádí se ve finanční zprávě. Vydavatel ze hry očekává pravidelné příjmy po několik následujících let.

Už dříve vývojáři uvedli, že cross-play je naplánován na později.

Crime Boss: Rockay City je kooperativní střílečka z pohledu první osoby a připomíná Payday. Hrát budete za skupinu lupičů, která bojuje o území. Hrát můžete sami, stejně tak s přáteli. Vžijte se do role Travise Bakera – muže, jenž se chce stát novým králem prosperující metropole Rockay City.

Hra zaujme hollywoodskými hvězdami: Michael Madsen jako Travis Baker a jeho tým (Michael Rooker, Kim Basinger, Danny Glover a Damion Poitie), bossové konkurenčních gangů (Danny Trejo a Vanilla Ice) a šerif Norris (Chuck Norris).

Pokud si máte v plánu hru na Epicu koupit, tak do 28. 3. 2023 je ve 20% slevě za 752 Kč.