Druhoválečná real-time strategie Company of Heroes 3 si ukrojila značný kus koláče jménem pozornost. Změnit to teď chtějí vývojáři Men of War 2, kteří zveřejňují první video ze zákulisí. Ve videu se věnují zejména singleplayerové kampani, která nabídne hraní na východní i západní frontě. Potěšující je podpora kooperace až v pěti lidech u všech misí.

V Men of War 2 budou k dispozici Spojenci, Rudá armáda a nacistické Německo. Těšit se můžete na nové jednotky u každé frakce. Tvůrci se snaží kombinovat historickou přesnost prvního dílu s akční hratelností v reálném čase, což má přinést vzrušující a intenzivní bitvy doplněné multiplayerem i skirmishem.

„Využívejte sofistikované vojenské strategie, provádějte přepady či pomocí hrubé síly předveďte své schopnosti coby nejlepšího vojenského velitele všech dob. Užijte si kompletní vedení v různých rolích: od letectva přes tanky po pěchotu a podporu v dynamických bitvách plných akce,“ uvádí tisková zpráva.

Vývojáři zase lákají na výrazná vizuální vylepšení, realistickou fyziku, podmanivý zvukový design, zničitelné prostředí a pokročilou umělou inteligenci. Samozřejmostí je potom kompletní podpora modifikací.

Men of War 2 je v plánu na letošní rok pro PC.